Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ny design! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ny design!

Ser ni vad som har hänt?
Jag tröttnade på den gamla designen ganska snabbt så det blev en ny.
Jag gillar verkligen den här och den känns mer ”Joannig”.
Nu ska det bara fixas en ny header men det kommer. Va tycker ni?
Hiss eller diss? Oj då nu är klockan visst 00:23 och jag har hållit på att byta design i 4 timmar, kanske dags att sova nu… //Hon med Aspergers syndrom som har en förmåga att fastna i roliga saker;) —————-
Uppdaterat en timma senare…….
Ja nu är visst hedern uppe med, vad hände med att sova?;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *