Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dan före dan…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dan före dan….

I dag har jag kört mil i 10 mil i mörker, och jag lever fortfarande.
Baby var kartläsare, det kan inte gå annat än bra då.

Väl framme i Hagfors blev det ett efterlängtat bad.
Fan vad jag längtar efter att ha båda benen i badkaret.
Bara tre veckor kvar.
Julen smyger sig på mer och mer.
I dag både gav jag bort och fick julklapp, men känner fortfarande ingen julkänsla.

Jag vet vad mina vänner vill ha i julklapp….

Mina vänner vet vad jag vill ha i julklapp…


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *