6 dagar kvar…

När klockan började närma sig 03.30 och jag inte kunde sova för att det pulsera i hela benet bestämde jag mig för att ta en sömntablett. Jag försöker undvika dem, vill inte bli beroende men samtidigt måste jag få i alla fall lite sömn för att det ska funka. Blev tillslut sju timmar sömn i fröken B’s famn. Undra om jag får lägga gipset på hennes rygg nästa vecka också;)
Om en vecka vid den här tiden lär jag ha ännu mer ont, det känns ju positivt;)
Men förhoppningsvis hittar de felet på operationen och det kan vända sen. Kanske har en gallsten ligger i foten. Ja man vet aldrig hade ju en som låg och guppade bredvid livmodern så känns som allt kan vara möjligt med mig;)


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen