Att göra vardagen lite lättare…

Jag får ofta frågan ”Hur orkar du leva med kronisk smärta?”
Tja, jag har inte så mycket val. Man får försöka göra det bästa av situationen, efter 15 år börjar jag faktiskt bli lite van;) I dag landade ett stort paket hemma hos mig som innehöll hjälpmedel från Reumashop.se 
som innehöll ett par reumatikerkryckor. En Cellholder som är en hållare till mobilen som passar alla men framförallt oss med värkande fingrar. Och Nypozin joint cream som minskar ledsmärta och symtom på inflammation i ledområdet. Nu är jag redo för operationen nästa vecka!
Jag har redan tre par kryckor hemma som jag fått från landstinget. Men eftersom jag har den sjukdom jag har så har jag ju inte bara ont i foten utan även i axlar, och händer m.m.
Så jag är lite rädd för hur min kropp kommer må efter sex veckor med gips och kryckor, för jag vet hur händerna mådde efter bara två veckor på kryckor. Men med hjälp av dessa reumatiker anpassade kryckor som man lägger belastningen på underarmarna i stället för handlederna så klarar de sig lite längre. Och eftersom jag har flera olika kryckor med olika handtag kan jag växa kryckor och belasta olika och slita sönder kroppen så lite som möjligt. Lever ni med kronisk smärta precis som jag så rekommenderar jag er verkligen att kolla in Reumashop.se för de har massa bra hjälpmedel som kan göra vardagen lättare.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen