Aspiepower Media

Sex stycken maskiner tvätt senare…

Har tvättat och hängt sex maskiner tvätt. Har en halv tvättkorg kvar men tyvärr får det inte plats mer i torkrummet nu;)

I stället har jag och B bosatt oss i soffan. 
Jag försöker plugga teori men orkar inte, har ont i huvudet och foten och handlederna. En vecka utan min reumatism medicin känns. Får inte ta den innan operationen och tills stygnen är tagna eftersom den dämpar immunförsvaret har jag ens nått är frågan och ökar risken för infektion i såren. Och eftersom jag fått infekterade operationsår 3/4 gånger så är oddsen för att få det nog stora utan att jag ska ta en medicin som ökar dem. Ja i morgon är det en vecka kvar tills de ska skära upp min lilla fot.
Jag har bestämt att jag ska ha rosa gips, har dem inte det kommer de bli synd om det stackars läkaren.
Nej jag lovar jag ska inte slå ett gips i huvudet på honom. Det är lugnt får jag inte ett rosa gips så har Sussie lovat att pimpa det. Det är så många som vill signera mitt gips så jag kommer nog inte ha så mycket färg kvar i slutändan i alla fall. B har lovat att göra tassavtryck på det också;)]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *