Aspiepower Media

Vitaminchock

Har vart i väg till körskolan.
När jag var klar sa Yvonne ”grattis till körkortet men tyvärr får jag ju inte dela ut dem”
Nu ska jag bara skärpa mig och köra lika bra på uppkörningen, prata inte när du kör bil Joanna.

På vägen hem stanna jag och handla ingefära och kravmärkta citroner. Mina hälsosamma vänner säger att det ska vara bra mot förkylning så nu ska jag vitaminchocka min kropp. Men får vara lite försiktigt med ingefäran för var dö allergisk mot det för ca 10 år sedan. Nu har de ”gått över” men jag litar inte riktigt på det, och jag har inte tid att åka till akuten med andnöd nu också;) Fast jag har ett halvt apotek hemma så jag är förberedd;) Första maskinen tvätt är i alla fall tvättad och hängd, är bara typ fem kvar…
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *