Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 5 år av kärlek – Aspiepower Media
Aspiepower Media

5 år av kärlek

Vid den här tiden för fem år sedan hade jag precis kommit hem. Jag och pappa skulle åka och kolla på kattungar hos hans gamla jaktkompis, men ingen skulle med hem. Ändå togs den här bilden för exakt  fem år sedan hemma i min säng;)
Det blev en visst en med hem i alla fall och det var väll en himla tur!

Tack världens bästa Baby för all kärlek du gett mig under dessa fem år, jag kommer aldrig få en bättre kompis än dig!]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *