Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Smärta – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Smärta

Det kommer börja snöa när somhelst. Min kropp protesterar med smärta. Foten är värst. Den börjar bli blå igen och hela vänster benet är svullet fast jag gått med otrosen i en vecka. Just nu känns det som det kommer bli operation iallafall. Kroppen tycker att jag ska boka en sista minuten resa till Thailand.
I stället ska jag bege mig neråt i landet och utsätta kroppen för ännu en väderförändring. Så i dag blir de slappdag med sängläge. Har vart ner till Hagfors och handlat och tryckt i mig en halv kebabtallrik.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *