Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Ska ut och halka lite…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ska ut och halka lite….

Nu är det dags för dagen D. 
Halkbanan står på schemat.
För tre månader sedan stod jag där, i receptionen på Tingvalla trafikskola och bokade upp min första körlektion.
Jag köpte ett paket med körlektioner och teori m.m för jag visste att det skulle ta tid då jag inte kan övningsköra mycket hemma. ”Vill du ha halkbanan med i paketet?”, sa Gunnel.
Jag kollade på mamma och vi sa nästan samtidigt:
”Nej vi tar det senare det kommer nog ta ett tag innan vi är där”
Med ett tag menade vi kanske 6 månader, var nog ingen som visste hur lite jag kört bil som trodde att jag skulle åka dit i dag tre månader senare. När jag bokat min första körlektion gick jag hem och övningskörde lite på speedwaybanans parkering, de är ju en fördel om jag i alla fall kan starta bilen när jag kommer på min första körlektion. Jag fick kärringstopp varannan minut, och pappa skrek och drog i handbromsen för att rädda oss från träd som kom farligt nära. Två månader senare körde jag i centrala Karlstad, på motorväg, i rondeller och fickparkerar.

Som det ser ut nu kan jag klara mitt mål med att ha körkortet i mitt hand innan året är slut.
Men jag har ingen press på mig själv. Klarar jag det i februari är jag inte besviken, huvudsaken är att jag klarar det. Har jag kunnat vänta i 8 år så kan jag vänta i några månader till.

Jag har lovat Baby att när jag fått körkort så ska vi åka ut på äventyr.
Vi ska åka till Göteborgsudde så jag kan visa henne Vänern och hon ska få gå på klipporna och äta gräs (fast hon får nog vänta några månader för gräset lär vara över snöat om jag får det i december:P)
Vi ska åka till Säffle och hälsa på Nadia.
Vi ska ragga runt i Hagfors med Matilda och Tindra.
Vi ska åka till Motala och hälsa på Elina och Robin och våldgästa Saga.
Vi ska åka till Karlskoga och hoppa på Zandra när hon sover;)
Och jag ska åka på en och annan elitseriematch i speedway i sommar och jag kan då inte skylla på att jag har ingen att åka med;)]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *