Aspiepower Media

Framme i Hagfors

Nu är vi framme i Hagfors, eller ja vi har ju vart här i 4timmar nu men:-P Körde TENS apparaten mot spänningshuvudvärk en går i dag och en i går kväll och både huvudvärken och illamående är redan bättre så ska nog köra en gång till sen, vet inte hur jag och min smärta skulle överleva utan denna lilla makapär.
Just nu ligger jag i badet även det gillar jag och min smärtande kropp. Vart en lugn dag i dag och så kommer hela helgen fortsätta, bäst att passa på att njuta av de sista lediga dagarna för på måndag börjar allvaret igen:-) Skjut trött är jag med.
Somna på bussen och sov i 20min och duktiga baby satt snällt med huvudet uppe och kollade ut (hon satt så klart fast i ett koppel inne i buren så hon inte kunde smita och hoppa av bussen när jag sov:-P)
Ska försöka låta bli och sova nått mer i dag så jag kan somna i tid utan lugnande.
Men skulle lätt kunna somna nu om jag fick:-P

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *