Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Söndags mys – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Söndags mys

Jag och fröken B har myst till det med chokladbollar och Morden i Fjällbacka.
Ska snart bege till sängen för i morgon kl 9 ringer klockan, och det är dags att bege sig till körskolan.
Skönt att få sova ganska länge i alla fall innan det är dags att åka till halkbanan.

I dag var jag ute och test cyklade gips, när Henrik var här och kunde hålla i mig.
Så nu vet jag i alla fall att jag kan cykla utan att slå ihjäl mig, men får tänka mig för att jag inte slår ihjäl mig när jag ska kliva av den. Är ett litet större problem att få ner cykeln tillbaka till källaren. Det är en nedförsbacke med stenar ner mot cykelförrådet. Uppför går det bra om jag går försiktigt. Men nerför måste hålla i handbromsen för de blir halt av regent och man kan knappt går där annars, nu ska jag gå där med gips:P

När jag ska hämta cykeln kan jag gå in på framsidan och gå ner i trappan till källaren men den vägen kan jag ju liksom inte ta cykeln upp för källartappan. Ja vi får väll se hur de går ner kommer jag ju i alla fall, kanske slutar med att jag har två gips;)

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *