Okategoriserade

Att motionera på ett sjukhus…

Dagens motion bestod av typ 1 kilometers promenad i sjukhuskorridoren och avslutades med 30 min plaskande i sjukhuset bassäng. Ja mina motionsvanor ser inte riktigt ut som andras;) Efter besöket på sjukhuset åkte jag hem och åt en väldigt sen lunch och vila en stund. Sen har jag dammat av nästan hela lägenheten. Mitt boendestöd kommer i morgon och förra veckans plan kraschades ju eftersom jag blev sjuk och fortfarande inte är riktigt frisk. Men har i all fall försökt att göra lite. Och att byta sängkläder och damma är ju i alla fall bättre än inget. Sen fick jag hjälp av min man att dammsuga med innan vi åkte till Hagfors i fredags. Nu ska jag fortsätta mitt chillande i soffan med Fröken B. IMG_5246.JPG IMG_5249.JPG

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: