Aspiepower Media

Kan man bli för gammal för leksaker?

Klickade runt på nätet och hamnade på ToysRus och önskade att jag var ett barn igen.
Fanns det något bättre än när man var liten och leksakskatalogen hamnade i brevlådan? Och man fick sitta där med en tuschpenna och pricka för allt man önska sig i födelsedagspresent och julklapp. Hittade Disney Princess Palace Pets- talande och sjungande husdjur från Disney, så galet söta alltså.
Finns i massa olika sorter och ser ut nästan som little pet shop. Jag har alltid vart jättesur för jag var så gammal när Little Pet shop kom så jag aldrig fått leka med dem (förutom när jag snodde Nadias och lekte med dem fast jag var vuxen). Sist jag var i Ullared var de så billiga så tänkte köpa några och bara ställa dem i bokhyllan för de är så galet söta. Men mamma förbjöd mig. Och alla barn i min omgivning har blivit så stora så de vill inte leka med dem längre så inte kan jag köpa dem till dem heller. Nu är det Victora Secret och andra saker som gäller för dagens barn man kan ju inte leka med leksaker när man är 11 år, liksom herregud;)
Kan man köpa leksaker när man är 26 år eller till sin katt kanske?;)


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *