Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag fyller Skåne med kunskap – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag fyller Skåne med kunskap

Har vart i väg till körskolan.
I dag gjorde jag min första omkörning på motorväg och körde om en långtradare, höll på att dö av hjärtstillestånd.
Nu ska jag bädda ner i soffan och försöka dämpa chocken.

Nu tror jag även  att jag har kontroll på min Skåneresa (observera tror)
Blev ju inbokad även i Kristianstad så blir tre föreläsningar i Skåne (obs alla är för slutet sällskap)
Åker ner till Malmö den 30/10 bor på hotell en natt.
Föreläser i Malmö 31/10 sen har jag en ledig helg funderar på att dra över till Köpenhamn en sväng och våldgästa mina danska vänner;)

Söndag 2/11 förflyttar jag mig från Malmö till Lund och bor på hotell där en natt.
3/11 blir jag upplockad i Lund och körs till Staffanstorp föreläser först där sen vidare till Karlskrona för nästa föreläsning. Sen blir jag skjutsad tillbaka till Lund och tar tåget hem kommer hem sent på måndag kväll.

Jag ville fylla Sverige med ökad kunskap och förståelse istället fyller jag halva Skåne, de är ju en bra början;)


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *