Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag får inte glömma mig själv… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag får inte glömma mig själv…

Blev väckt av att Hjärnkoll ringde och prata om mina bokningar. Tydligen fått föreläsnings bokningar jag själv inte visste om haha:P
Nu ska jag försöka styra upp de här så de kommer gå i hop. Efter den 6 november kommer jag vara så jävla slut så ska planera in minst två veckors semester.  Jag blir så klart jätteglad för alla bokningar men samtidigt får jag inte glömma mig själv och att jag bara kan arbeta 50% Tidsmässigt kommer jag inte upp i de timmar jag får arbeta men eftersom jag vet hur jag blir efter en föreläsning så vet jag att jag kommer rasa ihop efter min skånetur och även det måste ingå i planeringen. Tanken var först att Henrik skulle komma till Malmö då jag är där själv en hel helg men de kanske är lika bra att han inte gör de och att jag istället passar på att njuta av den där ensamma natten på hotell och vila upp mig lite.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *