Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Att lägga om kosten… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att lägga om kosten…

När jag var klar på vårdcentralen blev jag upplockad av Ulla som följde med mig och handla.
Sen begav jag mig hem till soffan. Har surfat runt och ska försöka ändra min kost och se om magen bli bättre.
Jag gillar inte ändrade rutiner som ni vet, jag vill fortsätta att mjölkprodukter och gluten för jag har alltid gjort de;) Jag vill ha min dagliga sked Nutella:P
Ne men seriöst måste försöka plocka bort saker och se vad jag tål eller ej och är jag duktig så kan jag ju få en sked Nutella i veckan.
Men det är svårt att lära gamla hundar att sitta, vet ni;)
Så jag har tagit appen IBS-fri till hjälp. Fick även frågan vad medicinen jag fick heter.
Den heter Saroten och är mer känd som en antidepressiv medicin men kan även ha effekt mot IBS.
Ja vi får väll se hur den funkar om någon vecka. Nu ska jag ta en dusch och bege mig till sängen och se på film tills jag somnar och hoppas på lite mer sömn i natt.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *