Aspiepower Media

Kvällen slutade på akuten 

Från början kändes det som en helt vanlig urinvägsinfektion. Men sköterskan jag pratade med på vårdcentralen som fixade antibiotikan sa att jag skulle åka till akuten om smärtan blev värre eller gick upp över njurarna.  Jag har prungit på toa typ 40 gånger och kissat  i dag och de kommer typ två droppar. Förutom det har  jag inte haft särskilt ont. Förän mitt i speedway, precis när de skulle börja sista omgången.  Det var som någon högg mig med en kniv i högersida och jag veks dubbel av smärta och krälade tillslut runt på golvet för jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tog smärtstillande som jag hade hemma och kollade kvar på speedwayen. Men när det gått en timma och jag inte fått effekt av tabletten och inte ens orkar prata pga smärtan så åker vi in till akuten. Försöker berätta läget för kvinnan i receptionen men har svårt att få fram ord.  Efter en halvtimme i väntrummet får jag komma in på ett rum och får äntligen lägga mig ner. De tar blodtryck, blodprover och urinprov och efter ett tag kommer de och säger att läkaren sagt att jag kan få en morfinspruta fast han inte undersökt mig. Fördelen med att samma fel 700 gånger,  de känner igen symtomen och kan tidigare ge smärtlindring.  Efter nästan fyra timmar och två morfinsprutor senare kan jag iallafall stå upp utan att skrika av smärta och får gå hem. De utgår från att det är njursten så har fått smärtstillande och om några veckor ska de göra en röntgen för att se så stenarna kommit ut som de ska. Detta är ett tidsinställt inlägg och när ni läser detta sover jag förhoppningsvis.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *