Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dregen i mitt hjärta – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dregen i mitt hjärta

Jag stod längst fram men visste inte om han sett mig förän 5e låten. Han ställer sig längst fram på scenkanten kolla rakt in i ögonen på mig och blinka i ena ögat♥  Han försökte även slänga ett plektrum till mig,kolla på mig och mima ”är du beredd?” de kom inte ända fram men vad gör en jävla plastbit? När jag vet att av alla tusentals människor som var där så var det mig han ville slänga det till (förövrigt har jag redan 3st hemma;-)) tack Dregen för att du är du♥
Världens bästa föräldrar tyckte att jag behövde nya kläder:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *