Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag lever fortfarande… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag lever fortfarande…

Jag har inte bloggat på ett dygn men jag lever fortfarande, nästan i alla fall.
I dag har jag vart ute på stan och gjort saker som måste göras som att hämta ut medicin och tågbiljetter. Passade på medan jag hade skjuts. Kom hem och däckade i sängen och sov någon timma i hennes famn.
Henrik har nu åkt hem och jag ska klara mig själv men kan knappt ha foten i backen utan att skrika.
Full dos smärtlindring och sängen blir det nu det närmaste dygnet, för på tisdag ska jag åka till Nässjö;) Nu ligger jag i sängen och har nyss ätit glutenfri pannkakor och kollar på Hairspray.Det här är min nya kompis. Han kommer på besök klockan 12 varje dag de närmaste 10 dagarna.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *