Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Är det dags att börja tänka på framtiden nu?…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Är det dags att börja tänka på framtiden nu?….

I förrgår ringde min handledare på arbetsförmedlingen.
”Jag ville bara höra hur det går och tänkte boka in en tid för dina studier är ju snart slut och vi måste prata om hur vi tänker oss framtiden”. 1 år har gått snabbt och det är dags att börja tänka på framtiden nu.
Jag slutar skolan 11 juni.
12 juni kl 13 har jag en tid hos arbetsförmedlingen. Nästan alla i min klass har sökt sommarjobb och skolor till hösten.
Själv har jag sökt ett sommarjobb som jag inte räknar med att få och inte en enda skola.
Universitets studier lockar inte alls.
Och det skulle antagligen inte funka med min kropp som inte vill samarbeta.
Kanske om jag får läsa en kurs på 3 år under 6 år. Men ändå känner jag att framtiden ser ljus ut.
För jag har väldens bästa handläggare på Arbetsförmedlingen.
Hon är ”Asperger anpassad”och vet hur man bemöter Aspies.
När jag berätta om hur min situation sett ut senaste året och att jag knappt klarat plugga 100% och att det absolut inte kommer funka att jobba 100% var hennes kommentar.
”Nej och det ska du inte heller, jag ska ringa och prata med din handläggare på F-kassan och säga att det är jag som har hand om dig och att jag följt dig i över 3 år om hon vill ha ett utlåtande. Vi ska hitta nått som passar dig på dina villkor Joanna” Men under årens lopp har jag lärt mig att allt löser sig förr eller senare.
Vi får se vad de hittar på för spännande men först vill jag och min sjuka kropp har några veckors sommarlov och vila. Och jag har massa andra spännande saker på gång i framtiden som jag inte kan berätta för er än;)
Men de är jätte spännande;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *