Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Ett lyckat läkarbesök – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ett lyckat läkarbesök

Precis kommit hem från ett jätte bra läkare besök på öppen psykiatrin. Var en jätte bra och klok läkare jag fick träffa. Efter att ha ”känt” mig i 10 min är hans beskrivning av mig: ”Joanna är en över ambitiös tjej som vill mer än vad hennes kropp tillåter och fortsätter köra på i 110 % fast hon är sjuk vilket gör att rehabiliteringen blir längre och även leder till mer psykisk ohälsa, därför ska hon bara jobba högst 50%” Helt plötsligt ser jag lite ljus i tunneln, nu ska bara F-kassan förstå det med men får bli nästa äventyr:P Nu väntar jag på att min bästis Liam ska komma och hämta mig ska vi åka till Mariebergskogen och leka:)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *