Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dissad – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dissad

När jag kom till Hagfors så spelade Baby cool och dissade mig för att jag hade lämnat henne här i två veckor. ”Baby kan jag få en puss?” ”Nej mamma man får inga pussar när man åker bort i två veckor, nu drar jag hejdå!” ”Baby vill du ha kyckling?” ”Ja tack mamma!” ”Det kostar en puss” ”Okej då mamma skynda dig och ta den där bilden då suck!”    Men när jag gick och bada och kom tillbaka så låg hon i min säng och väntade på mig. Hon är inte så långsint den där lilla bruden:)      Sen festa vi till det med fruktsallad och Baby gick ta disken;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *