Aspiepower Media

Kroppen har sagt upp sig

Sovmorgon i dag men ändå har det inte blivit mycket sömn pga av smärta och sen lyckades jag bli genomförskylld i går med, nyser hela tiden. I dag är ändå en rätt lugn dag i skolan, filmvisning av filmlinjens filmer, teater från skådespelarlinjen och sen föreläsning med genusfotografen.
Sen hem och göra sig snygg för klockan 18 blir det julbord med Hjärnkollsgänget. I dag blir det kryckor för foten har lagt av helt.
Den är blå och det ser ut som senorna ska gå av när som helst för de är så spända.
Ska bli spännande att se om revbenen håller för kryckhoppning eller om jag får önska mig en rullstol i julklapp:P försöker vara positiv.

På fredag ska jag till läkaren för att undersöka tarmarna, tror hon ialf….
När jag ändå är där ska jag visa upp min skadade fot, mitt skadade revben och be henne ta nya prover för att se om jag fortfarande har infektion, dåliga blodvärden, calciumbrist och håller på att bli uttorkad:-P
Hon kanske lägger in mig på ålderdomshemmet direkt haha
ffsfs Är det detta som är en stadig frukost?;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *