Äventyr i Molkoms skogen

Det ordna sig så jag fick åka bil och lämna ut tidningar, Gabriel körde och jag fick hoppa ut och lämna dem.
Och tur var väll det för vi åkte 5,7 mil och fast jag åkte bil så visar stegräknaren nu 7 km, foten är blå, hälen blöder, det är blåsor på lilltån och jag har 37,9 i feber. Vill inte vet hur långt de som gått hela tiden egentligen gått när jag gått nästan 6 km men åkt bil större delar.
Och jag vill inte vet hur jag skulle ha mått nu om jag gått när jag mår kasst efter att bara suttit i en bil. Nu är jag hemma och har bäddat ner mig i soffan och ska slappa resten av kvällen och i morgon blir det en liten sovmorgon, känns som det behövs nu. 3 dagar kvar till jullov…. .fdsewrrHitta en snygg bil i skolan i dag som Maurits körde runt mig på;)

fdsg ffde Som brevbärare i skogen så får man ibland räkna med att röja vägen:P

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen