Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jävla skit! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jävla skit!

16.14 går buss 300 från Molkom till Karlstad kl 16.10 är jag på fel sida vägen på väg över och ser bussen åka förbi och i från mig. Ringer Värmlandstraffik som bekräftar att bussen åkt i från mig och nästa buss går 16.40 från hållplatsen 500m bort.  jag går ju på kryckor och 500m är långt + att jag har livmoders inflammation och inte ska stå ute i onödan.  Nu hade jag tur för när jag sur som fan försöker hinna t nästa buss så kommer min vän Therese som en räddande ängel och kör mig till rätt hållplats. Nu kommer jag hem 17.15 och ska va klar för julbord 17.30
Och min Asperger hjärna gillar inte stress och hastiga förändringar.
Och jag vet att jag inte är första personen de senaste veckorna som Värmlandstraffik bara åker förbi #irreterad
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *