Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vill inte lämna sängen… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vill inte lämna sängen…

Ville inte gå upp ur sängen i dag.
Lederna värker, och jag känner mig allmänt förskylld.
Det är –2 grader ute, blåser storm och marken är vit.
Hoppas bussarna går som de ska och att jag tar mig fram till Molkom levande. I dag är det fredag vilket i vanliga fall betyder kortskoldag, men mitt i slitet med tidningen blir ingen som vanligt så kommer vara i skolan till minst 16 i dag. Bara att kämpa på 14 dagar kvar till jullov….

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *