Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Äntligen helg! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Äntligen helg!

Kom hem för en halv timma sedan efter att bussen var 20 min försenad pga snökaoset.
Skönt att få bädda ner sig i soffan efter en intensiv vecka med långa skoldagar. Den här helgen har jag en föräldra, pojkvän, barn och kattfri helg, ska bara ligga i soffan och inte göra ett skit och bara slappa. känner att jag behöver det nu.
  bjbmn Vi har öppnat ett eget sjukhus på redaktionen, jag är cheföverläkare och fixar trasiga fötter;) bnbn När man jobbar låg dag så är man värd paj, så det blev fest på redaktionen vbvb Jävla Sven, va ska du hit och göra?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *