Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Frossa och smärta – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Frossa och smärta

Somnade vid 02 pga att min mage gillar att krampa på natten. Ville inte ta morfin eftersom jag ska upp till skolan och vill inte va groggy, så låg och härdade ut. När jag väl somnade så vaknade jag flera gånger av att jag frös så jag skakade fast jag sov i min one piece, under två täcken med värmedynan på.
Min kropp mår inte riktigt bra.
Nu ska jag palla mig i väg till skolan en stund får se hur länge de funkar, men vi har arbetspass i dag så kanske kan jobba lite hemifrån i eftermiddag.
Kl 15 ska jag iallafall vara på psyk för uppföljning av utsättningen av medicinen.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *