Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 sponsrad video- Carina Berg – Aspiepower Media
Aspiepower Media

sponsrad video- Carina Berg

Jag gillar verkligen Carina Berg och hennes program, gillar hennes sett att vara och hennes personlighet hon verkar så himla mysig.
Jag har flera gånger fått höra att jag är lika henne utseendemässigt:) Hehe va tycker ni? Ser ni någon likhet? image image Om man färgar mina ögon bruna så är vi kanske lite lika;)   Nu är hon iallafall tillbaka med sin talkshow.
I en färgglad och kändistät talkshow full av oväntade svängar, inslag och upptåg kommer Carina Berg tillsammans med sin alldeles egna och noggrant utvalda publik att söka upp kända svenskar i deras vardagsmiljö. Nästa avsnitt är på torsdag åker hon till Sundsvall och kändisarna som står på tur då är  Yohio Charlotte Kalla. Vad tycker ni om Carina Berg och hennes Talkshow?
Är det något ni brukar titta på?
Vilken kändis tycker ni att hon ska åka och hälsa på?
Hehe jag tycker att hon ska åka och hälsa på Dregen men det har hon ju redan gjort i sitt andra program;)  

var unrulyMacros = {};
unrulyMacros.siteRef =”3640182″;
Detta är ett sponsrat inlägg!
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *