Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Godmorgon – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Godmorgon

Passar på att ta ett sista skumbad innan jag ska ta bussen hem t Karlstad. Tanken va att baby skulle bli med hem denna gång men nu har vi hyrt ett hus i Ullared så torsdag-lördag nästa vecka kommer jag spendera i Ullared. Och om baby skulle med hem t Karlstad så måste jag åka tillbaka med henne ha månad för hon ska va hos min farmor och farfar i Hagfors när vi är borta. Så hon får blir kvar här ett tag till så både hon och jag slipper massa bussåkande fram och tillbaka.
I dag börjar del 2av min medicinsänkning och nu kr jag nere på samma dos som sist de sänkte så nu får vi hoppas att kroppen är lite mer van och att jag slipper alla utsättnings symtom denna gång:-)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *