Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att sova sittandes – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att sova sittandes

Du ska helst inte ligga ner alls försök att sov sittandes sa läkaren.
Så nu har jag pallat upp mig med massa kuddar så får vi se hur de här går:-P De åskar och blixtrar ute och jag gillar de inte:-( Saknar Hankys varma famn, om 3 dagar får jag somna i den igen<3 Saknar lilla lurv som brukar ligga vid mina fötter när jag ska sova, men hon är ju upptagen med tjejträffen så i kväll får jag somna själv:-P Okej nu kör vi!
Här ska sovas sittande!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *