Aspiepower Media

Har ni testat Segway?

Har ni testat en Segway någon gång?
Ni vet den där mackapären som Freddan i solsidan åker på:) Jag har aldrig testat men när vi var i Turkiet förra året så hyrde de ut sådana överallt så vi fundera på att testa men jag vågade inte:P Nu har uppföljaren Robstep kommit ut på marknaden.
Detta fordon är smidigare än Segway, men har samma uppbyggnad och styrsystem. Du kan använda din Robstep för shopping, pendling till och från arbete, golf, fiske, jakt, körning på stranden. Hur himla coolt är inte det då, att ta en Segway till affären haha de vore nått för mig som har reumatism och har svårt att bära hem kassarna från affären, fast risken finna väll att jag skulle köra ihjäl mig:P Och tänk vad folk skulle kolla på en:P
Skulle ni våga köra en Segway till  jobbet eller när ni ska handla?:P segway-utmanaren-robin-m1-robstep (1)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *