Aspiepower Media

Bihåleinflammation?

Febern är nere i 37,9 men nu har jag haft feber och känt mig hängig i två veckor snart och de senaste fyra dagarna har jag fått vad jag själv tror är bihåleinflammation. Så ringde vårdcentralen i Karlstad men eftersom jag är i Hagfors (och vägrar uppsöka vårdcentralen här mer känd som cykelverkstaden) så fick läkaren sätta diagnos per telefon och precis som mig så tror de på bihåleinflammation. Så skulle börja behandla mig med receptfria läkemedel eftersom jag äter så mycket antibiotika hela tiden så vill de inte ge mig det innan jag testat annat för 80% av alla bihåleinflammationer kan man bota själv, dock brukar de aldrig funka på mig men får göra ett försök.
1011293_10151696789186998_542727003_n

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *