Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Gåsmamman säsong 3 här! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Gåsmamman säsong 3 här!

Äntligen är Gåsmamman säsong 3 är här!

I går var dagen med stort D. De två första avsnitten av Gåsmamman säsong 3 släpptes på Cmore. Jag är ett stort fan och har sett hela säsong två fem gånger, haha. Så jag såg fram emot de nya avsnitten. Dock fick jag vänta ända tills Henrik kom hem från jobbet 23 så vi kollade på det i natt. Nu måste jag vänta i två veckor till innan jag får se mer för det är då jag och Henrik ses nästa gång. Om jag inte gör som förra gången och kollar själv först, sen med Henrik och sen med mamma och pappa. Det är bara så jobbigt att hålla tyst om vad som händer haha.

I dag tog vi sovmorgon, kom upp ur sängen vid 12.30. Sen tog vi en tur till Örebro för att köpa fästen för att sätta upp tv:n på väggen men kom hem med typ allt annat utan fästen. Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen.

Gåsmamman säsong 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *