Vardag

Återförenad med bästa Baby

Det fick bli en ny hårfärg i dag!

När jag kom hem till Karlstad så var Fröken B redan hemma och väntade på mig. Mitt lilla hjärtegull nu ska vi vara tillsammans ett bra tag framöver. Jag hade med en present hem till Baby. Jag hade hade köpt hennes favorit godis på Lidl i Grekland. När jag skulle ge det till henne så sprang hon och gömde sig under sängen. Folk säger att katter är korkade men det är dom inte. För Baby såg alla väskor och trodde att jag mutade henne med godis för att vi skulle åka någonstans. Så då drog hon under sängen fort som fan.


Men vi skulle ju ingenstans något hon insåg när vi var ute på stan och gjorde lite ärenden. Så när jag kom hem så låg godiset mitt på golvet och hon hade öppnat den själv… Haha jävla teroristbarn:D

Har även hunnit med att färga håret i dag. Solen hade blekt mitt hår så jag hade rosa/grå slingor i håret. Inte alls snyggt. Färgbomben hjälpte mycket men det var dags för ny färg. Hade inte tid att uppsöka en frisör så gjorde det själv.

Är svårt att få en rättvis bild i dåligt ljus men man känner sig så mycket fräschare när man får lite färg i håret.

Ny hårfärg

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  ellenlundis
  12 juli, 2017 at 20:56

  Va brun du har blivit 🙂 Välkommen hem

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   13 juli, 2017 at 17:43

   Tack fina du <3

   • Reply
    ellenlundis
    13 juli, 2017 at 21:54

    När jag o familjen åker på semester.. Så blir en av våra katter skitsura . 😂😀 När vi kommer hem, Så väntar de några timmar tills de kan förlåta oss. Haha! Sen så gosar de sönder oss 🤣😉

 • Reply
  Yolanda
  13 juli, 2017 at 07:58

  Fint!!😀

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: