Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vart tog min mens vägen? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vart tog min mens vägen?

Nu är jag hemma i Karlstad igen och ännu en helg är över. Ligger här i soffan och äter choklad haha. Ja det ballade ur med mina points den här helgen så kunde lika gärna balla ur lite till…

Det är ganska tydligt vilken tid det är i månaden när chokladsuget kommer. Dock undrar jag lite vart min mens tagit vägen, för det var sex månader sedan jag träffade den sist.

NEJ NEJ NEJ JAG ÄR INTE GRAVID!!!!

Jag lider av fruktansvärd mensvärk, att svimma och spy av smärtor var vardagsmat tidgare. Min mensvärk är inte normal och man har varit inne i min mage och letat efter endometrios tre gånger, men inte hittat några. Vi har testat massa olika P-piller sorter och efter tio år hittade vi tillslut rätt och sedan dess äter jag Qlaira.

Från början gjorde den så jag hade en blödning varannan till var tredje månad, vilket gjorde att jag även hade mindre mensvärk. Men de senaste sex månaderna har jag inte haft någon blödning alls, vilket är väldigt skönt men tillslut börjar man ju undra vart den tagit vägen egentligen. Men har pratat med vården och de säger att det kan bli så med den här sorten och att allt är som det ska. Men chokladsuget en gång i månaden är iallafall kvar haha:D

mens

mens

2 reaktioner på “Vart tog min mens vägen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *