Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Trötthet och fötter – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Trötthet och fötter

Godmorgon! Jag sov åtta timmar i natt men fan va trött jag är. Ska snart åka mot NWT. Får går hem lite tidigare i dag för ska till nya sjukgymnasten för första gången. Jag hoppas verklligen att de gör något åt den där förbannade foten nu, för jag tycker verkligen att det är dags efter fem månader. Jag skulle vilja att man testar allt, tejp, akupunktur, träning,osv. Ska ge som förslag att jag ska komma dit några gånger i veckan. Är ju inge kul att bosätta sig på sjukhuset men jag är liksom 27 år och har gått med gips i sammanlagt 23 veckor på 1,5 år. Om jag vore 85 år så kan jag förstå att det inte finns så mycket att göra. Men jag har många år kvar till pension och det vore väldigt trevligt att iallafall kunna 500 m utan att ha fruktansvärd smärta. Efter besöket hos sjukgymnasten ska ja skynda mig till Hagfors och frisören. I dag ska jag både klippa och färga mig, ska bli så skönt för har kört hemma färgning i minst ett år nu. Längtar efter att komma till Hagfors och få bada skumbad och mysa med Fröken B. Skärmavbild 2015-11-06 kl. 07.31.01  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *