Aspiepower Media

Digital föreläsning 19/4

Digital föreläsning 19/4

För några veckor sedan hade jag mitt livs första digitala föreläsning. 80 personer deltog och det var väldigt uppskattad. Så kul! Nu är det så här att mitt företag fyller 5 år om två veckor. Så jag tänker att finns det ett bättre sätt att fira den än att köra en till? Sen den 19/4 klockan 19.00 kör vi!

Glöm inte att boka din biljett

Det här att ha en digital föreläsning är nytt och spännande och jag ser fram emot att utvecklas tillsammans med er. Föreläsningen kommer vara under en timma och kommer ske via Zoom. Priset är 150 kronor och anmälan krävs. Glöm inte att boka din biljett. Det gör du genom att maila info@joannahalvardsson.se Det här ska bli så kul och jag hoppas att vi ”ses” fast jag inte är ute jättelångt i förväg🙃

 

 

1 reaktion på “Digital föreläsning 19/4

  1. Stå på dig inget fel på dig . Jag fick höra ofta blir inget av dig . Jag lider av reumatoid artrit . Jag brukar förklara för en tänk dig en rulltrappa som går uppåt du börjar gå 5 steg men åkte 10 steg ner du går snabbare 20 steg uppåt men du åkte 40 ner . Jag vill bara till toppen där mår jag bra å lycklig . Mvh en nu gammal man mvh kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *