Aspiepower Media

Det finns inget dåligt väder….

Det finns inget dåligt väder

Det finns inget dåligt väder

I morse när jag satt på jobbet så fick jag ett sms av min kontaktperson som undrade vad jag ville göra i dag. Vi kan ta en promenad och äta lunch svarade jag. 1 timma senare kollade jag ut och insåg att det var snöstorm ute. Jag åkte till Mariebergsskogen som planerat. Dom säger att det inte finns något dåligt väder bara dåliga kläder så vi bestämde oss för att ta den promenaden trots allt. 3 km blev det i snöstormen och vi avslutade med att äta spenatsoppa på Naturum.

Hellre förkyld än död

När jag  kom hem så kom jag inte ens in med bilen på min parkering för det var massa snö i vägen. Nu ska jag vara hemma en sväng innan det är dags att åkta till Viktväktarna. Jag funderar på att låta bilen stå och gå dit för det går knappt att köra. Jag kommer troligen bli genomförkyld efter allt gående i snö men då kommer jag iallafall fram. Bättre att vara förkyld än att dö. Har ni också snökaos i dag?

2 reaktioner på “Det finns inget dåligt väder….

  1. kaos och kaos kan jag inte direkt kalla det visst det har ju kommit runt en decimeter och slagit över i underkylt regn nu på eftermiddagen men gick att åka till mataffären ändå gällde att tänka lite när man skulle svänga och ta sig fram med bilen både antispinn och antisladden fick jobba lite fast jag bara åkte i runt 30km/tim i svängarna..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *