TV4 uppmärksammar självmord

TV4 uppmärksammar självmord
Foto: TV4

TV4 uppmärksammar självmord

Trettio personer i veckan väljer att avsluta sina liv. Tre av fyra har egen erfarenhet eller erfarenhet som anhörig av psykisk ohälsa. Det är vårt största folkhälsoproblem ändå är det svårt att prata om. Skuld och skam. Under veckan har temat på Malou efter tio varit självmord. De bjuder på många intressanta intervjuer om ett väldigt viktigt ämne. Vi måste våga prata om det som är svårt, på så sätt räddar vi liv. Tummen upp till TV4 för uppmärksammar självmord.


2 svar på ”TV4 uppmärksammar självmord

  1. Wow! Vilken fin blogg. Fin på flera sätt. Fina bilder, fin design, men viktigast av allt, fint innehåll. Så viktigt område! Jag har aldrig förstått det där med att dessa typer av ”bekymmer”/sjukdomar/diagnoser skulle vara skämmiga. Det är ju som att skämmas över att man brutit benet. Typ! Så, heja dig!

    Riktigt fin och stark film du delade med dig av också, ”du är underbar”!

    Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen