Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Spontanköpte en ny mobil – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Spontanköpte en ny mobil

Spontanköpte en ny mobil

Hejsan kompisar! Hoppas att ni haft en bra fredag!
Det blev speedway i går men tyvärr blev det ingen vinst för Valsarna men det blev en spännande match. Det var inte lika spännande när klockan ringde 07 i morse och det var dags att bege sig hem till Karlstad igen. Mamma och pappa var med så vi började dagen på sjukhuset dit de skulle. Jag passade på att lämna prover när jag ändå var där. Sen blev mötte vi upp Henrik för lite shopping. Jag spontanköpte en sak i dag…. Jag spontankötpte en ny mobil haha. En Samsung Galaxy S9 blev. Först var jag snål och skulle köpa en billigare men mobilen är mitt viktigaste arbetsredskap. Så det fick en dyr men bra telefon, bästa kameran sa dom. Återkommer med utvärdering senare!

Spontanköpte en ny mobil

1 reaktion på “Spontanköpte en ny mobil

  1. I just found your blog, and I must say I’m just thrilled. It’s amazing finding someone who’s actively trying to change the way the world (Scandinavian world), looks at mental illness. I can’t wait to follow you on the rest of your way, maybe find some insipration, some hope.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *