Jag är bra sjukt på att trycka ner mig själv

Promenad i spöregn

I dag gick jag fram och tillbaka till jobbet i spöregn (ca 20 min enkel väg). Sjukt bra av mig men det är lättare att fokusera på de dåliga saker. I dag fick vi tyvärr ta beslutet att ställa in föreläsningen i Göteborg. Nästa vecka var sista anmälningsdag och INGEN hade anmält sig. De beror ju inte på att ingen ingen vill lyssna på mig utan troligtvis på andra saker. Som att den är på dagtid och att folk inte hunnit komma tillbaka från semestern och kommit in i rutiner. Hur många vet nu vad dom ska göra i oktober liksom?

Jag är sjukt bra på att trycka ner mig själv

Många uppfattar nog mig som en ganska cool person som säger vad jag tycker och tänker. Men under det skalet har jag sjukt dålig självkänsla och jag är sjukt bra på att trycka ner mig själv. Även om jag vet att det inte handlar om mig så kommer idiot-tankarna som att ingen vill lyssna på mig och ingen någonsin kommer vilja boka mig igen. Det stämmer ju dock inte eftersom det är personer som skriver till mig varje vecka och vill höra mina föreläsningar. Senast i går fick jag en bokningsförfrågan. Så nu finns det fler datum lediga om någon vill boka mig i höst. Läs mer här!

Tisdagsmys

Nu ska i alla fall jag och Fröken B bädda ner oss i soffan och ta tisdagsmys och kolla på speedwayen lite senare. Om jag är vaken då för i går la jag mig 20.15 haha, var sjukt trött. Det tar så mycket energi att jobba innan man kommer in i rutinerna igen. I morgon är jag dock ledig slängde om lite i planerna så kommer jobba på torsdag i stället. Så i morgon blir det sovmorgon!

 

Jag är sjukt bra på att trycka ner mig själv
Köpte kattgodis till Baby men melon var mer intressant:P

4 svar på ”Jag är bra sjukt på att trycka ner mig själv

  1. Du är en stark och väldigt intressant person Joanna! Har bara träffat dig en gång men jag har många gånger tänkt på din berättelse, din resa genom livet är imponerande! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen