Vardag

Ny vecka nya äventyr

Ny vecka nya äventyr

Så var det måndag igen. Ny vecka nya äventyr. Henrik kommer hit i eftermiddag och som sagt kommer jag jobba i dag och morgon sen börjar vårt äventyr. Vi styr mot Småland sen får vi se vart resan fortsätter det hänger lite på vädret. Tanken är att det ska komma upp en ny video på YouTube kanal varje måndag men i dag kommer det inte komma någon video. Jag tänkte vlogga under hela vår resa och det kommer komma upp flera videos denna vecka dock är det oklart när. Så prenumerera på min kanal här så missar du inget! På bilderna nedan så ser ni mitt söndagsgodis, visst ser det gott ut?

Ny vecka nya äventyr

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sandra
  30 juli, 2018 at 11:05

  Jag älskar färgerna!! <3 både sinnet och magen njuter av bären och melonen:D

 • Reply
  Cecilia Johansson
  1 augusti, 2018 at 20:46

  Det ser inte bara gott ut, Det ÄR gott! Mums! 😉

Leave a Reply