Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Ny vecka nya äventyr – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ny vecka nya äventyr

Ny vecka nya äventyr

Så var det måndag igen. Ny vecka nya äventyr. Henrik kommer hit i eftermiddag och som sagt kommer jag jobba i dag och morgon sen börjar vårt äventyr. Vi styr mot Småland sen får vi se vart resan fortsätter det hänger lite på vädret. Tanken är att det ska komma upp en ny video på YouTube kanal varje måndag men i dag kommer det inte komma någon video. Jag tänkte vlogga under hela vår resa och det kommer komma upp flera videos denna vecka dock är det oklart när. Så prenumerera på min kanal här så missar du inget! På bilderna nedan så ser ni mitt söndagsgodis, visst ser det gott ut?

Ny vecka nya äventyr

2 reaktioner på “Ny vecka nya äventyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *