Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Kycklingkebab och speedway – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Kycklingkebab och speedway

Vintern är snart här

Vi började den här lördagen med sovmorgon sen drog vi till stranden en sväng. Jag tycker det är skönt att det inte är lika varmt längre. Visst är det härligt med fint väder men inte när det känns som man ska dö av värmeslag. I natt vaknade jag att jag frös två gånger, snart är vintern här haha.

Kycklingkebab och speedway

När vi kom hem från stranden blev det kycklingkebab till middag. Det är galet gott och innehåller inte så många points. Lägg delade kycklingfileér i en plastpåse ha en skvätt olja och ca 1 msk kebabkrydda. Blanda allt i påsen, låt de dra åt sig i några minuter och sen är det bara att steka. Kvällen spenderas i soffan framför speedway GP. Lyxade till det med linschips i dag.

Kycklingkebab och speedway

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *