Aspiepower Media

Jag hamnade i Norge

Jag hamnade i Norge

Jag var rastlös i morse och ville hitta på något. Det slutade med att det blev en tur till Töcksfors shoppingcenter. Senast jag var där var jag 16 år och var påväg hem från ett träningsläger i Norge. (skytte) Själva köpcentrumet var inte så mycket att ha men det blev en trevlig tur. Med hem blev två flak med Pepsi max cherry, en ny favorit! När vi ändå var så nära Norska gränsen så tog vi en tur över till grannlandet och hamnade i Örje.

Jag hamnade i Norge

4 reaktioner på “Jag hamnade i Norge

  1. Så trivelig at du besøkte Norge! Det er fint når dagen blir litt annerledes også, selv om jeg liker å ha et forutsigbart liv. Da jeg var barn, dro vi ofte til Sverige på regnværsdager. Da ble det nesten sol!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *