Chilla med stil

Chilla med stil

I dag har det varit ännu en chilldag vid poolen. Baby kan det här med att chilla med stil, kolla bara på bilden nedan. Vid lunch kom mormor och morfar, moster och hennes man och firade mamma som fyllde 60 år när vi var i Krotatien. Vi bjöd på sallad. Ska ni någon gång till Hagfors så kan jag rekommendera husets sallad på Pizzeria Uvån.

Hemma i Karlstad igen

Nu har jag precis kommit hem till Karlstad för Henrik kommer hit i morgon. Baby fick bli kvar i Hagfors för det är så jävla varmt i lägenheten men hon, mamma och pappa kommer efter på tisdag. Nu funderar jag på att ta en promenad för har inte rört på mig så mycket denna vecka för det är ju så jävla varmt. Vad har ni gjort denna söndag?

Chilla med stil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen