Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 På våffeldagen tänker jag på BUP – Aspiepower Media
Aspiepower Media

På våffeldagen tänker jag på BUP

På våffeldagen tänker jag på BUP

I dag är det våffeldagen och varje år den här dagen så tänker jag på BUP. Det kan ju låta lite underligt att jag alltid tänker på dom på våffeldagen haha. Anledningen är att på den här dagen 2004 så skulle vi ha åkt till BUP i Karlstad. Men på morgonen fick jag ett utbrott och vägrade åka dit. Så pappa fick ringa och säga att vi inte kunde komma men då valde personalen att komma hem till mig i stället. När dom kom så stod jag och gräddade våfflor åt dom. Jag vet inte ens om dom jag hade jobbar kvar men det skulle vara kul att träffa dem i dag och prata lite. Det har ju hänt en del sedan 2004;)

Nyttiga våfflor på våffeldagen

En sådan här dag så måste man ju äta våfflor.  Men det är väldigt många points i vanliga våfflor men det finns andra alternativ. Så jag tänkte än en gång del med mig av receptet på världens godaste bananvåfflor.

Du behöver till en portion:

2 ägg
1 banan
Margarin/olja att steka i.

Gör så här:

Mosa bananen och äggen, jag använder en blender och mixar.
Sen är det bara att steka och njuta.
Det är bara våffeldagen en gång om året så jag lyxade till det med en klick Proteinella.

våffeldagen våffeldagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *