Aspiepower Media

Hej mitt i natten

Hej mitt i natten

Hej mitt i natten! Nu har jag gjort det igen… Druckit en cider och nu är det omöjligt att somna. Jag har skrivit om det förut… Bipolär sjukdom och alkohol, du hittar inlägget här. Att så lite kan påverka så mycket.

Att bryta mönster

Det är verkligen helt omöjligt att somna. Henrik sover sedan länge så jag har smugit ut till vardagsrummet. Psykolog A sa det en gång, att man måste bryta mönstret. Att man aldrig kommer somna om man ligga kvar och stirrar in i en vägg.

Det finns dom som har det värre

Det är inte bara jag som är vaken för hör hur ambulanshelikoptern flyger över huset. När jag bodde inne i stan så flög den över mitt hus flera gånger om dagen i bland. Jag trodde att jag skulle slippa det när jag flyttade till andra sidan stan men nej är tredje gången jag hör den i kväll. Det är ju så hemskt att man vet att det ligger någon där uppe som är väldigt allvarligt sjuk. Och här ligger jag och gnäller över att jag inte kan sova.

Hej mitt i natten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *