Resultat vecka 5 med Viktväktarna

Resultat vecka 5 med Viktväktarna

Jag visste att vågen skulle visa plus denna vecka. Både för att jag dragit på mig vätska och för att min mage bråkar. Först tänkte jag inte gå på veckans vägning men sen pallade mig i väg i alla fall. Mitt resultat vecka 5 med Viktväktarna blev +0,7 kg. Jag har skött mig bra den här veckan trots tårta och allt. Jag har räknat allt förutom i går då jag tryckte i mig en bulle för att det var så synd om mig för att jag inte fick någon hjälp på vårdcentralen. Det är bara att fortsätta kämpa på så nu kör vi en vecka till!

Resultat vecka 5 med Viktväktarna

 

Resultat efter 4 veckor:
– 2,7 kg

Resultat från start 2008:
– 17,5kg

Kvar till mål -10 kg tills maj:
7,9 kg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen