Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 SVT Värmland uppmärksammar bipolär sjukdom – Aspiepower Media
Aspiepower Media

SVT Värmland uppmärksammar bipolär sjukdom

SVT  Värmland uppmärksammar bipolär sjukdom

SVT Värmland har under denna vecka uppmärksammat bipolär sjukdom och bristen på vård i Värmland i flera olika reportage. För mig tog det 12 år inom psykiatrin innan de kom på att jag är bipolär, då var det jag själv som tog upp det och ställde frågan. Ni kan läsa mer om det här.  Det var faktisk Tom Davidsson en av läkarna som är med i klippen nedan som satte min diagnos. Marie Niljung var också med i ett klipp och pratade om sin pappas självmord. Hon lånade min blogg i höst och skrev om hur det kan vara att förlora båda sina föräldrar i självmord. Ni hittar det inlägget här, om ni missat det. Jill som också var med har jag träffat genom Hjärnkoll, bara kändisar;)

Borde finnas andra alternativ

Jag tycker det är bra och viktigt att man tar upp detta och jag hoppas på att man hittar en lösning i Värmland snart. Det är i många år som jag ställt frågan vart man ska vända sig om man är för sjuk för öppenvården men för frisk för akuten. Det borde finnas andra och snabbare alternativ om man är en så kallad ”återfallsförbrukare” som har många års erfarenhet av psykiatrin i bagaget.

 

Här hittar ni inslagen:

”Det här är bipolär sjukdom”
”När vården brister så kan det leda till självmord”
”Okunskap om bipolär sjukdom gör att felbehandlingar är vanliga”
”Landstinget lovar bättre vård för bipolära patienter”
”Lill lider av bipolär sjukdom: ”Jag blev helt knäckt”

SVT  Värmland uppmärksammar bipolär sjukdom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *